Hon jobbar med att äta choklad

Rebecca Hulzebos jobbar med att äta choklad. Men inte som man gör när man lördagsäter utan för att testa olika smaker och utveckla nya chokladsmaker. Något hon gjort i över åtta år på företaget Mondelez International.

1088081-chocolatesNär man är lite så drömmer man om att bli skådespelare, superhjälte eller bara att provsmaka olika goda maträtter eller äta godis dagarna i ända. Just att äta godis, eller choklad, är något som Rebecca Hulzebos inte längre drömmer om att få jobba med längre då hon har haft det som jobb nu i över åtta år skriver dn.se. Vad Rebecca gör är att hon är produktionsutvecklare för Marabou som då ägs av den stora livsmedelskoncernen Mondelez International. Att hon är nyfiken och älskar att använda sin kreativitet och verkligen älskar choklad gör att hon är klippt och skuren för detta jobb. Men då fler är kreativa och älskar choklad kan tips på födelsedagspresenter vara en godisask och sedan ett besök för att skapa sin egen choklad. Då kommer man med största sannolikhet uppskatta choklad ännu mer. För bakom kakorna ligger ett stort jobb.

För att få Rebeccas jobb tycker hon att man bör ha en teknisk bakgrund. Om man känner att man vill vara lite i framkant men ändå jobba med choklad kanske man ska ge sig in på 3D-spåret, då man nu även kan skapa ätbara material. Och just ätbart är något som alltid verkar gå hem, både när det kommer till om man har ett bra jobb eller när man ska ge bort en present. Men väljer du mellan chips eller godis så har Nyheter24 11 tips på varför du ska välja bort chipsen.